Mirë se vini te Arditi Tours
Ferizaj, Kosovë

Hyrje në sistemin e rezervimeve
për agjenta

LINJAT

Nisje nga Zvicrra - për Kosovë

Çdo të marte, të premte dhe të shtune 

 • Geneve
 • Lausane
 • bern
 • Soloturn
 • Basel
 • Zurich
 • Bellinzona
 • Lugano
 • Chomo Ciasso

Nisje nga Kosova - për Zvicer

Çdo të hëne, të mëkure dhe të shtune:

 • Pejë
 • Deçan
 • Gjakovë
 • Prizren
 • Reshtan
 • Komoran
 • Prishtinë
 • Ferizaj
 • Kllokot
 • Gjilan
 • Bujanovc

Nisje nga Austria - për Kosovë

Çdo ditë

 • Wells
 • Linz
 • St.Polen
 • Wien
 • Budapest

Nisje nga Kosova - për Austri

Çdo ditë:

 • Gjakovë
 • Pejë
 • Prizren
 • Komoran
 • Prishtinë
 • Podujevë

 

Nisje nga Kosova - për Shqipëri

Çdo ditë, 4 herë në ditë 

 • Nga Prishtinë (4 herë në ditë)
 • Prizrnen (4 herë në ditë)

Nisje nga  Shqipëria - për Kosovë

Çdo ditë, 4 herë në ditë 

 • Tiranë (4 herë në ditë) 
 • Durrës (4 herë në ditë)