Mirë se vini te Arditi Tours
Ferizaj, Kosovë

Hyrje në sistemin e rezervimeve
për agjenta
Linja të rregullta për Zvicer dhe Austri
Linja të rregullta për Zvicer dhe Austri

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Cilësi në shërbim të udhëtarëve tanë
Cilësi në shërbim të udhëtarëve tanë

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Pushime dhe atraksione të ndrsyhme
Pushime dhe atraksione të ndrsyhme

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Lidhim Kosovën me metroploet
Lidhim Kosovën me metroploet

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Nisje të rregullta nga Zvicra dhe Austria
Nisje të rregullta nga Zvicra dhe Austria

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Autobusa super komod
Autobusa super komod

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Në shërbim të bashkatdhetarëve
Në shërbim të bashkatdhetarëve

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Flotë moderne e autibusave
Flotë moderne e autibusave

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë
Autobusa superkomod në shërbimin tuaj
Autobusa superkomod në shërbimin tuaj

Ju ofrojmë shërbime cilësore dhe autobusa superkomod që udhëtimi juaj të jetë i rehatshem. Ne kemi vënë në prioritet kënaqësinë e klientit

Më shumë

Linja të rregullta

LINJA E ZVICRRES

Zvicerr-CRO-Kosovë
Çdo të marte, të premte dhe të shtune

LINJA E AUSTRISË

Austri - HUN-Kosovë
Çdo të mëkure dhe të enjte

LINJA E tiranËs

Kosovë - Tiranë
Çdo ditë, 4 herë në ditë

linja e zvicrres

Kosovë - CRO-Zvicerr
Çdo të hëne, të mëkure dhe të shtune

LINJA E AUSTRISË

Kosovë -HUN-Austri
Çdo të premte dhe të shtune

LINJA E shengjinit

VIDEO PREZANTIM

REZERVIMI

Ju mund të rezervoni udhëtimin tuaj duke kontaktuar me ne përmes qendrës së thirrjeve. Të gjitha informacionet i gjeni në faqen tonë kontaktuese

REZERVO

GALERIA

Për më shumë fotografi, ju ftojmë ta shikoni galerinë e fotografive që i kemi publikuar 

 Për më shumë informacioe dhe detaje rreth udhëtimeve ju mund të na kontaktoni çdo kohë në numrat tonë kujdestar ku ne jemi në dispozicionin tuaj

+383 49 871  234
+383 49 470 000